Вече Мебелния магазин отворил врати в град Бургас , имаме и магазин за  мебели във Варна. В магазина Outlet Ceramica ще се предлагат богат избор от продукти - естествено отновоМебели Варна,Mebeli Varna на типичните за нашия магазин OUTLET цени! Ще зарадваме също нашите уважаеми клиенти с високо качество на атрактивни цени. Вече мебели Варна отвори врати!

Сега ще ви предоставим малко информация за магазина Outlet Ceramica, който отвори врати в град Бургас на 15 май 2011 година.

Магазина се намира в Бургас, комплекс Меден Рудник блок 309 - на втория етаж , разположен е на 400 м2 - и има две зали: Едната е showroom за мебели , а другата предлага богат избор от мека мебел и корпусна мебел.

Вече варненци ще могат да се възползват от големите намаления и месечните промоции от магазин за мебели Варна - Outlet ceramica. Поради големия интерес в град Бургас - заради атрактивните цени и добрите модели - скоро мебелния магазин ще се сдобие и с нов шоурум за Мебели Варна. Със сигурност жителите на град Варна очакват с нетърпение мебелния магазин , който ще промени разбирането им за добра цена и компетентно обслужване !

Може да посетите мебели Варна - и да се възползвате от нашите намаления на мебелите които предлагаме.Също така може да ни изпращате и онлайн запитване за някой от избраните от вас продукти или мебели.

Може да ни откриете ул. Коево 3  се намира на 1-ви етаж в бизнес център Варненчик - зад хипермаркет ЗОРА, точно под магазин МАДАРА.

GPS координати: 43.230696, 27.867079

M-tel: 0882 362 827;

Vivacom: 0879 723 438

Стационарен: 052 / 51 07 38

Магазина за мебели във Варнаmebeli varna

Ние от мебели Варна Бургас и София Ви придоставяме възможноста не само в нашите магазини за мебели да разгледате продуктите а и в нашия сайт с над 290 мебелни артикула които могат да достигнат до вас в 30 дневен срок. 

А сега и експресна доставка на мебели във Варна и Бургас.

Всички мебели в Варна София и Бургас са с 2 год. пълна гаранция 

Според проведена анкета купувачите от мебелен магазин Варна остават доловолни от закупените мебели.Бяха отправени запитвания на всеки втори купувач на мебели от Варна.

alt

Всички наши мебели от Варна Бургас *експресна доставка до комплексите 

кандидатствай онлайн за мебели на изплащане

Уеб Дизайн Бургас